H καλύτερη εμφάνιση και η μεγάλη ευκαιρία του Ζαγαρίτη

H καλύτερη εμφάνιση και η μεγάλη ευκαιρία του Ζαγαρίτη

Στο Ηράκλειο ο Βασίλης Ζαγαρίτης είχε προβλήματα με τον νεαρό Γρίβα, ενώ δεν βοήθησε ούτε επιθετικά.

Κόντρα στο Βόλο έχασε τον Γκουαροτσένα που γύρισε την μπάλα στο πέναλτι κι ο Μπαρτόλο άφησε…ξερό τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις, βυθίζοντας τον ακόμα περισσότερο στην αγωνιστική κρίση, με το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του!

Στη Λαμία ο νεαρός αριστερός μπακ έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, αμυντικά δεν είχε θέματα, ενώ επιθετικά μετρήσαμε δύο σέντρες ακριβείας που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του.

Με Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδη τραυματίες ο μικρός έχει ευκαιρία αν όχι να καθιερωθεί να θεωρηθεί ως λύση ψηλά στο rotation του Λάζλο Μπόλονι που γενικώς αρέσκεται να εξελίσσει και να βελτιώνει πιτσιρικάδες. Το συμβόλαιο του Βασίλη λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Προφανώς ο γεννημένος στις 4 Μαΐου 2001 (εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου με τους πράσινους να τον έχουν εντοπίσει αγωνιζόμενο σε παιχνίδι της ΕΠΣ Θηβών) έχει ισχυρότατο κίνητρο να παρουσιαστεί βελτιωμένος ώστε να παραμείνει στο σύλλογο.

Βασικότατο στέλεχος της Κ17 και της Κ19 (αγωνιζόταν ως αριστερός εξτρέμ, είχε πετύχει τέσσερα γκολ) κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη που τον προώθησε στην πρώτη ομάδα και από τα πλέι οφ της περσινής σεζόν τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά στις αποστολές του κλαμπ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News