Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθειά αναπνοή. Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε σήμερα, πετύχαμε ένα στόχο. Ευχαριστώ τους παίκτες που παίκτες που δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο και το καταφέραμε.

Για τη σύγκριση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Αυτό που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στο Παναθηναϊκο, κανείς δεν πρόκειται να το επαναλάβει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ καμία σύγκριση μαζί του. Είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν, που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη.

Καταφέραμε μέσα από μία δύσκολη διαδικασία, στο τέλος, να είμαστε του χρόνου στην Ευρώπη. Σίγουρα, αυτό προϋποθέτει πολύ περισσότερη δουλειά, όμως για όλους είναι η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή του πρωταθλήματος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News