Γιασέρ Λαρουσί: Πιθανή ενίσχυση με μεγάλο ταλέντο της Λίβερπουλ (vids)

Γιασέρ Λαρουσί: Πιθανή ενίσχυση με μεγάλο ταλέντο της Λίβερπουλ (vids)

Ο Γιασέρ Λαρουσί θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού ως μπακ απ του Χουανκάρ.

Έπειτα από μια κακή σεζόν για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος δεν επέστρεψε… ίδιος μετά τον τραυματισμό του στα περσινά πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός – εκτός απροόπτου – θα βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα συμπληρώσει το δίδυμο με τον Χουανκάρ για τη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε το newspao.gr, ο Πιέρ Ντρεοσί έχει «τσεκάρει» τον 20χρονο Γαλλοαλγερινό της Λίβερπουλ, Γιασέρ Λαρουσί.

Ο Λαρουσί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των «Reds», το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, τουλάχιστον με τη μορφή δανεισμού.

Να σημειωθεί πως πέρυσι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά εκείνος έμεινε στο λιμάνι του Λίβερπουλ και συνέχισε να δουλεύει με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ως γνωστόν, ο Ντρεοσί ψάχνει περιπτώσεις… Νιάς, μικρούς σε ηλικία που θα μπορέσουν να κάνουν «γκελ» σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Πάρτε μια γεύση από το «διαμαντάκι» των «Κόκκινων»:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News