Γιαννακόπουλος: Στηρίζει οικονομικά τους ανεμβολίαστους της ΒΙΑΝΕΞ (pics)

Γιαννακόπουλος: «Όσο θα καίτε, τόσο θα φυτεύουμε!»

Δωρεάν COVID τεστ θα παρέχονται στους εργαζομένους της ΒΙΑΝΕΞ που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον ιό, κατόπιν ανακοίνωσης της κορυφαίας φαρμακοβιομηχανίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «σεβόμενοι της ελεύθερης βούλησης των εργαζομένων και σύμφωνα πάντα, με τις ισχύουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας, από τις 13/9 όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι έχουν την υποχρέωσης επίδειξης ενός αρνητικού rapid test μια φορά την εβδομάδα… των οποίων το κόστος θα αναλάβει η εταιρία μέχρι τις 31/12.».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ανακοίνωση, καθώς δεν διαχωρίζονται οι εμβολιασμένοι από τους ανεμβολίαστους. Μάλιστα, ο «DPG» θεωρείται ένας από τους κορυφαίους εργοδότες της χώρας και η συγκεκριμένη κίνηση τον τιμά δεόντως.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News