Γιανγκ: «Πολύ μεγάλος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Γιανγκ: «Πολύ μεγάλος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Ο Τζέιμς Γιανγκ μίλησε για την αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στον Παναθηναϊκό (6/2, 19:15), για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Κολοσσού:

«Περιμένουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο στο γήπεδό μας και νομίζω ότι θα είναι ένα ματς που θα δείξει τη δυναμική και της δικής μας ομάδας.

Γνωρίζουμε όλοι ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι για εμάς, οπότε θα πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όταν μπούμε στο παρκέ.

Ελπίζω για ακόμη μία φορά ο κόσμος της ομάδας μας να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την έξτρα ενέργεια που θέλουμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο».

Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε στην Basket League o Αγραβάνης – Τότε θα κάνει ντεμπούτο

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να δηλώνουν τον Έλληνα άσο στην Basket League.

Ο Αγραβάνης θα πατήσει για πρώτη φορά παρκέ με τη φανέλα του «τριφυλλιού» τη Δευτέρα στην αναμέτρηση του Τριφυλλιού απέναντι τον Κολοσσό (6/2, 19:15) στη Ρόδο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «9», κάνοντας ήδη και την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό με την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία.

Ανατροπή με Αγραβάνη και Τόμας – Πότε θα κάνουν ντεμπούτο

Όλα έτοιμα για τα ντεμπούτα των… νέων στον Παναθηναϊκό!

O Δημήτρης Αγραβάνης που αποκτήθηκε προ ολίγων ημερών δηλώθηκε κανονικά στο ρόστερ των «πρασίνων» στην Basket League, κάτι που σημαίνει πως θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα της Δευτέρας (6/2) με τον Κολοσσό Ρόδου, παίρνοντας άμεσα χρόνο συμμετοχής!

Ο Ματ Τόμας, από την άλλη, δεν έχει δηλωθεί ακόμα στην Basket League λόγω των προβλημάτων με τις θέσεις ξένων, ωστόσο είναι κι αυτός πολύ κοντά στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό αναμένεται να γίνει στον αγώνα με τη Βαλένθια για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, την ερχόμενη Παρασκευή (10/2, 21:00).

Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου το διαζύγιο με Ράντονιτς

Με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα, το ότι ο ανταγωνισμός παρουσιάζεται πανίσχυρος κι έτοιμος να διευρύνει το σερί νικών απέναντί σου, κάνει βέβαιο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα χωρίσει τους δρόμους του με τον προπονητή σύντομα.

Μερικοί λένε ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα είχε χαιρετήσει ήδη αλλά η ιδιοκτησία μετρά το κλειστό συμβόλαιο που έχει υπογράψει και την βαρβάτη αποζημίωση που οφείλει να του καταβάλλει σε περίπτωση διαζυγίου.

Και ο Μαυροβούνιος; Δεν θα πάει χαμένος.

Το μπάσκετ που διδάσκει προσωπικά δεν μας ενθουσιάζει, από το καλοκαίρι όλοι είχαν επισημάνει νωρίς το συντηρητισμό του.

Ήξερε κι ο ίδιος ότι στην Αθήνα δύσκολα θα γίνει βασιλιάς όπως στο Βελιγράδι, στο κάτω-κάτω ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια θέλει απλά ένα προπονητή.

Στον Εξάστερο δεν μπορείς να πεις ότι έκανε μεγάλη ζημιά, αλλά ούτε έκανε καλά και τα απλά: η ομάδα αυτή χρειάζεται πάντα κάτι παραπάνω.

Άργησε να καταλάβει ο κόουτς ότι στο τριφύλλι ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν απλά, υπάρχει πάντα πίεση. Κι ο προπονητής ίσως αυτό δεν το μπορεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News