Γι' αυτό επέλεξε τον Ρέις ο Ζιλμπέρτο

Γι' αυτό επέλεξε τον Ρέις ο Ζιλμπέρτο

Δείτε τους λόγους που ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού προχώρησε την υπόθεση του Νούνο Ρέις – Τι συμβαίνει με Εσιέν και Βέμερ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως ο Πορτογάλος είναι μια επιλογή που δίνει στον Παναθηναϊκό ευελιξία.

[ads2]

Είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να παίξει και δεξί μπακ και αμυντικός χαφ. Είναι δηλαδή ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις και να καλύψει κενά. Τον έχει παρακολουθήσει ο ίδιος, αλλά πριν προχωρήσει την υπόθεση τον τσέκαρε διεξοδικά και μάζεψε πολλές πληροφορίες γι’ αυτόν. Πιστοποίησε πως μπορεί να κλείσει πολλές τρύπες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και να αποτελέσει μια καλή λύση που δίνει βάθος στο ρόστερ.
Πάντως ο Αντρέα Στραματσόνι σε πρώτη φάση δείχνει να υπολογίζει τον Ρέις περισσότερο για το κέντρο της άμυνας, αφού εκεί άλλωστε έχει παίξει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του και αμυντικό χαφ έπαιζε κατά συνθήκη.
Σε καλό δρόμο του Εσιέν
Από εκεί και πέρα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα όλο αυτό το διάστημα έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Εσιέν, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του. Η υπόθεσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο και μετά από καιρό έχει προχωρήσει κάπως η ιστορία. Ο Γκανέζος πάντως απουσίασε με άδεια χθες από την έναρξη των προπονήσεων του β’ γκρουπ. Όσο για τον Βέμερ, ο μάνατζερ του και ο ίδιος ζήτησαν από τον Βραζιλιάνο μια παράταση λίγων ημερών για να προχωρήσει κάποια πράγματα ο ατζέντης του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News