Γελούσαν και οι Τσέχοι με την αποβολή - Ο Μπουκέ «έβαλε τα γυαλιά» (και) στους... Φωτιάδες!

Γελούσαν και οι Τσέχοι με την αποβολή - Ο Μπουκέ «έβαλε τα γυαλιά» (και) στους... Φωτιάδες!

Λέγαμε για τους Φωτιάδες και τους Κουμπαράκηδες, τους Ευαγγέλου και τους Παπαπέτρου, σε ευρωπαϊκό επίπεδο (!) ο Μπουκέ τους έβαλε τα… γυαλιά. Γελούσαν μέχρι και οι Τσέχοι δημοσιογράφοι με τις αποφάσεις του!

Οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού, πιθανώς, να άλλαξαν κανάλι μετά την αστεία κόκκινη στον Αργεντινό. Περίμεναν πέντε χρόνια να δουν τον Panathinaikos και αυτός ο Γάλλος διαιτητής της πλάκας, χάλασε τη γιορτή. Η απόλυτη… ξενέρα.


Αυτοί όμως, που δε δικαιούνταν να ξενερώσουν, ήταν οι δέκα του Τριφυλλιού στο γήπεδο και ελλείψει έτοιμων για τη συγκεκριμένη αποστολή, ποδοσφαιριστών στον πάγκο, υπήρξε ουσιαστικά «παραίτηση» από τον αγώνα στην Τσεχία μετά το παγωμένο 2-0.

Έστω και με το… ζόρι, παρουσιάστηκε ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πάει με καλό σκορ στη Λεωφόρο ακόμα και μετά το «έγκλημα» Μπουκέ. Στο «10 εναντίον 10», ο Παναθηναϊκός δεν πρόλαβε να επιστρέψει πνευματικά στο παιχνίδι και ήρθε σε μια αδράνεια το δεύτερο τέρμα της Σλάβια.

Η τελευταία θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε αυτό το σημείο, δίνεται κι άλλη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό μήπως και «δαγκώσει» την τσεχική ομάδα στην έδρα του, στη Λεωφόρο. Με Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, πιθανώς και Αλεξανδρόπουλο στην ενδεκάδα και ευχής όλων, χωρίς… Μπουκέ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News