Φοβερή αποκάλυψη για Ολυμπιακό: «Δασκάλα υποκριτικής δίδασκε πώς να κάνουν θέατρο για πέναλτι»

Φοβερή αποκάλυψη για Ολυμπιακό: «Δασκάλα υποκριτικής δίδασκε πώς να κάνουν θέατρο για πέναλτι»

Φοεβρές αποκαλύψεις έκανε ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός, Κώστας Βήχας, βραβευμένος από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη δράση του μέσω της «Κίτρινης Γραμμής» αλληλοβοήθειας.

Οπως υποστήριξε πως είχε στη σχολή του δασκάλα, που έκανε μάθημα στους παίκτες του Ολυμπιακού για να παίρνουν πέναλτι-μαϊμού.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Κώστας Βήχας για το θέμα:

«Όταν ήμουν στην δραματική σχολή είχαμε μια Αμερικανίδα καθηγήτρια η οποία μας έκανε τεχνική της τέχνης του υποκρίνεσθαι. Η ίδια αυτή κοπέλα έκανε τότε μαθήματα και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, για να μάθουν οι παίκτες πώς να κερδίζουν το πέναλτι και με ποια τεχνική να ξεγελάσουν τον διαιτητή».

Για αναλύστε μας το αυτό; Τι έκανε δηλαδή;
«Ήξερε τεχνικές. Δηλαδή, πώς πέφτει ένας παίκτης κάτω. Με τη φωνή θα κερδίσεις τον διαιτητή ή όχι; Έδειχνε τρόπους πώς να πέφτουν κάτω για να φανούν πιστευτοί».

Το όνομα της δασκάλας;
«Δεν θέλω να το πω, είναι Αμερικανίδα (γέλια). Τους έκανε και γυμναστική, κινησιολογία και μαζί τους έδειχνε και πώς να πέφτουν. Αν θα κάνεις θέατρο να το κάνεις τέλειο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News