Φάνηκαν όλα - Η Αγγελική Ηλιάδη γονάτισε στη σκηνή, την «πρόδωσε» το φόρεμα! (vid)

Φάνηκαν όλα - Η Αγγελική Ηλιάδη γονάτισε στη σκηνή, την «πρόδωσε» το φόρεμα! (vid)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, προκάλεσε… λιποθυμίες και ξεσήκωσε το κοινό!

εντυπωσιακή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, σε κάθε εμφάνισή της, όπου και να γίνεται αυτή, είτε είναι στις πίστες των νυχτερινών μαγαζιών, είτε στην τηλεόραση, ή ακόμα και για…ψώνια, κάθε φορά καταφέρνει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επικαιρότητας.




Οι θαυμαστές της, τρελαίνονται στην κυριολεξία μαζί της κάθε φορά που η Αγγελική Ηλιάδη δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο της στα social media, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δούνε κάτι που δεν θα τους αρέσει.




Όπως γνωρίζουν και οι καρέκλες στα νυχτερινά μαγαζιά τα προσόντα της Αγγελικής άκρως θεματικά και ασυναγώνιστα και η τραγουδίστρια τα επιδεικνύει με κάθε τρόπο προκαλώντας πάντα ενθουσιάσμού.




Ακριβώς αυτό έκανε και τώρα η μοναδική Αγγελική Ηλιάδη και μάλιστα το χάρισε απλόχερα στους θαυμαστές της με ένα βίντεο!

Η πανέμορφη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, εμφανίστηκε με ένα σούπερ μαύρο φόρεμα πάνω στην πίστα νυχτερινού μαγαζιού και το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μποuστο της.

Είχε όμως και άλλες εκπλήξεις να δώσει, αφού κάποια στιγμή πάνω στην ένταση του τραγουδιού η Αγγελική γονάτισε για να δώσει πάθος στην ερμηνεία της, η αλήθεια όμως είναι ότι μοίρασε πόνο με αυτά που αποκαλύφθηκαν απο το φόρεμα που άνοιξε μπροστά σε όλους!

Δείτε το βίντεο.


Τη ίδια ώρα πάντως μαθαίνουμε ότι ο έρωτας της Αγγελικής με τον Γρηγόρη μας τελείωσε, κάτι το οποίο το αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της Φάρμας στο βίντεο παρακάτω δηλώνοντας στην κάμερα: «Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί – Έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα»

Καριέρα

Ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριοποίηση με τη μουσική αφού τελείωσε το σχολείο. Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ως τραγουδίστρια έγινε το 1995 στο Ποσειδώνιο όπου εμφανίστηκε μαζί με τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου.

Παράλληλα, το 1998, κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, συμμετέχοντας στην ταινία “Ας περιμένουν οι γυναίκες”, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά και τον Αργύρη Μπακιρτζή, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο μιας νεαρής τραγουδίστριας που κλέβει την καρδιά του Γιάννη Ζουγανέλη. Η ταινία, μια παραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, απέσπασε θετικά σχόλια και θεωρείται μια από τις κλασικές ταινίες του νεότερου ελληνικού κινηματογράφου.




Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος, Αντύπας και Σάκης Ρουβάς.

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά έγινε το 2003, με το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη.

Το 2004 ακολουθεί το «Ένα Χρόνο Μαζί», ενώ μια χρονιά αργότερα το χειμώνα του 2005, το άλμπουμ «Τώρα Τι Θες;» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, Γιώργου Καφετζόπουλου, Harry K και Σταμάτη Γονίδη. Τους στίχους του δίσκου επιμελήθηκαν οι Ηλίας Φιλίππου, Σταμάτης Γονίδης, Δημήτρης Τσιάφας, Βίκυ Γεροθόδωρου και Πάνος Φαλάρας. Από τα 13 τραγούδια του άλμπουμ ξεχώρισαν το ομώνυμο κομμάτι καθώς και το «Άγγελε Μου Και Αλήτη».

Επανασύνδεση για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου

To 2006, κυκλοφορεί το άλμπουμ «Απόφαση Καρδιάς» ενώ ένα χρόνο μετά έρχεται το πέμπτο άλμπουμ, «Ποτέ Δεν Έφυγες».

Το 2009, κυκλοφορεί το έκτο της άλμπουμ, «Εγώ Μιλάω Με Την Καρδιά Μου», ενώ τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς η επιτυχία συνεχίζεται με το CD «Χαμογελώ Και Προχωράω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News