Έξαλλος ο Δώνης με δημοσίευμα: «Είναι ψέμα αυτό που γράφτηκε»

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις Δώνη μετά το ματς - Μήνυμα για υπομονή

Ο Γιώργος διέψευσε πρόσφατο δημοσίευμα σχετικά με ομιλία του στους μικρούς του Παναθηναϊκού και το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε ότι ο Δώνης, σε συνάντηση με τους Βαγιανίδη, Αθανασακόπουλο και Σερπέζη, έφερε ως παράδειγμα τον Τάσο Δώνη για τα κριτήρια των επιλογών τους σε σχέση με την καριέρα τους.

«Πρέπει να έχετε υπομονή και στο μυαλό σας να είναι η καθημερινή σας βελτίωση και στο εάν το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που υπάρχει σας περιβάλλει με εμπιστοσύνη, πιστεύει σε σας και σας στηρίζει. Μην φουσκώνουν τα μυαλά σας γιατί οι επιλογές που θα κάνετε τώρα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο μετά. Εχω και προσωπικό παράδειγμα να σας δώσω με τον γιο μου τον Τάσο. Ηταν μεγάλο λάθος που είχε πάει στη Γιουβέντους σε αυτήν την ηλικία. Επρεπε να είχε κάνει μικρότερα και πιο σίγουρα και σταθερά βήματα, με μεγαλύτερη υπομονή και τότε θα είχε ακόμα καλύτερη εξέλιξη η καριέρα του», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο χθες ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στη NOVA, χαρακτήρισε ψεύτικη τη συγκεκριμένη είδηση: «Για το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε ότι είπα στον Τάσο πως ήταν λάθος που πήγε στη Γιουβέντους είναι ψέμα. Το μόνο που τους είπα είναι ότι ο δρόμος του εξωτερικού είναι δύσκολος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News