Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Αστέρας: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ( 21/1,19:30) και θέλει την νίκη προκειμένου να παραμείνει ασφαλής στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για το Τριφύλλι καθώς αν δεν πάρει την νίκη θα έχει πολλά προβλήματα στη συνέχεια.

Οι παίκτες το ξέρουν αυτό και αυτό που λένε είναι ότι το παιχνίδια είναι τελικός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουρμπέλη και Μάγκνουσον με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο να είναι τραυματίας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα ενώ στην άμυνα από αριστερά στα δεξιά θα αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ και Κώτσιρας.

Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Παλάσιος δεξιά, Βέρμπιτς αριστερά και ο Σπόραρ στη κορυφή.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του ώστε να κλείσει την υπόθεση του εξτρέμ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αϊτόρ.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του διεθνούς Χιλιανού επιθετικού της Σαλερνιτάνα, Ντιέγκο Βαλένσια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα salernonotizie, ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Βαλένσια αλλά ο Χιλιανός δεν πείθεται ακόμα να μετακομίσει καθώς προτιμάει προτιμάει να μείνει στην Ιταλία ή να φύγει και με μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Ο 23χρονος διεθνής είναι εξτρέμ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, στο 10 και στη κορυφή της επίθεσης.

Έχει εξαιρετικά στοιχεία( ταχύτητα και τεχνική) και αποκτήθηκε από την Κατόλικα αντί 2,5 εκατ. ευρώ στην οποία είχε 28 γκολ και 12 ασίστ σε 126 αγώνες.

Στη Σαλερνιτάνα δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός παίζοντας σε 10 ματς μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επικοινωνία με τους Ιταλούς και τους πρότεινε τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Τέλος, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με το θέμα να ξεκαθαρίζει πάντως πολύ σύντομα καθώς έχουν μείνει μόλις 10 μέρες για το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News