Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή 2-0 (Highlights - Video)

Στα γήπεδα ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενος την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21.30).
Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ο επικρατέστερος για να παίξει δεξιά στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτό θα συμβεί σε σχηματισμό 4-2-3-1, ενώ αν επιλεγεί το 4-3-3 θα παίξει ως εσωτερικός μέσος και θα αγωνιστεί προς τα δεξιά, αλλά κοντά στον Μακέντα, ο Ζαχίντ.

Θέση, όμως, στην ενδεκάδα αντί του νεαρού Έλληνα, διεκδικεί και ο Ντομινίκ Νάγκι. Ο Ούγγρος εξτρέμ ξεπέρασε πριν τρεις μέρες το διάστρεμμα που είχε υποστεί και αν ο 50χρονος τεχνικός θελήσει να έχει έναν πιο καθαρό ακραίο επιθετικό, τότε θα μείνει εκτός ο Μπουζούκης.

Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ο Γιόχανσον δεξιά και ο Ινσούα αριστερό μπακ. Το δίδυμο των στόπερ εναντίον της Ένωσης θ’ αποτελείται από τους Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο. Ο τελευταίος θα πάρει τη θέση του τραυματία Πούγγουρα και θ’ αγωνιστεί έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 16 Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό, αλλά τραυματίστηκε μόλις στο 6’ κι αντικαταστάθηκε από τον Νούνες, ενώ έκανε κι επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους συνδέσμους. Στα χαφ θα είναι δεδομένα οι Κουρμπέλης, Δώνης, στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Χατζηγιοβάνης και ο Ζαχίντ πίσω από τον Μακέντα, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News