Έτσι κατέληξε σε Ζε ο Παναθηναϊκός: Τι έγινε με Εμποκού και Ντε Μπλάσις

Έτσι κατέληξε σε Ζε ο Παναθηναϊκός: Τι έγινε με Εμποκού και Ντε Μπλάσις

Ο Λαμκέλ Ζε είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το μόνο που απομένει είναι η αυριανή συνάντησή του με τη Αντβερπ, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα του δανεισμού του στην ελληνική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν καταλήξουν στην περίπτωση του Ζε, οι Μπόλονι και Ντρεοσί κοίταν ακόμη 3-4 περιπτώσεις παικτών για τη θέση των εξτρέμ.

Πληροφορίες του newspao.gr αναφέρουν ότι μεγάλος στόχος ήταν ο πρώην πράσινος, Εμποκού, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ωστόσο όταν έμαθαν για το -υψηλό- κασέ του, έπαψαν να ασχολούνται.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην «πράσινη» λίστα (όχι όμως ψηλά) ήταν και ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. γνωστός από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός είναι πλέον ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στην Εϊμπαρ, είναι γρήγορος, γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ποτέ δεν ήταν στις πρώτες επιλογές για τους εξής λόγους:

  1. Εχει να αγωνιστεί από την σεζόν που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι,
  2. Διότι ο Λάζλο Μπόλονι εγγυήθηκε για τον Ζε και τον ήθελε διακαώς, από τη στιγμή που δεν γινόταν να «παίξει» πιο δυνατά η περίπτωση του Εμποκού και
  3. Διότι ο Ζε, μπορεί να αγωνιστεί και ως 8άρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News