Εσιέν: «Μεγάλο χάος στον Παναθηναϊκό - Δεν έπαιζα λόγω χρημάτων»

Τι... ζωάρα κάνεις ρε Εσιέν!

Ο Μίκαελ Εσιέν παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Εσιέν είπε μεταξύ άλλων:

«Στην αρχή όταν ήμουν στο Μιλάνο μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι εκεί, να δουλεύω για τη Μίλαν. Και μετά μετακόμισα στον Παναθηναϊκό, όπου είχαν πολύ εξαιρετικούς υποστηρικτές. Θυμάμαι ακόμη ότι έφτασα στο αεροδρόμιο στις 2 το πρωί και υπήρχαν οπαδοί.

Αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά είχα ένα προαίσθημα. Έπαιξα μόλις 2-3 παιχνίδια και δεν ξέρω το λόγο. Εκείνη την περίοδο, παίκτες από την Ισπανία και εγώ, μείναμε εκτός εντελώς ξαφνικά.

Ήμουν μπερδεμένος και δεν μιλούσα σε κανέναν στα αποδυτήρια. Απλά πήγαινα εκεί, έκανα το ντους και έφευγα».

Στη συνέχεια ο Εσιέν τόνισε ότι ο Στραματσόνι του είπε την αλήθεια και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έπαιζε λόγω χρημάτων: «Το χάος στην ομάδα ήταν μεγάλο. Μου εξήγησε ο Στραματσόνι ότι το πρόβλημα δεν ήταν με τον προπονητή, αλλά με τη διοίκηση. Ο προπονητής ήταν πολύ θυμωμένος, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μου είπε ότι ο σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζα. Δεν ήταν απόφαση του Στραματσόνι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News