Επίσημο: Βρήκε έδρα ο Παναθηναϊκός

Επίσημο: Βρήκε έδρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημέρωσε σχετικά με τις έδρες των τμημάτων βόλεϊ τη νέα αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Αναλυτικά:

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις σε όλα τα πιθανά γήπεδα που θα μπορούσαν να στεγάσουν αλλά και πληρούσαν τις συνθήκες που αρμόζουν στην ομάδα καταλήξαμε στο Μετς ως έδρα των αγωνιστικών μας τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα ήρθαμε σε επαφή με τα ακόλουθα γήπεδα: Χολαργού, Ηλυσιακού, Ζωγράφου, Πετρούπολης, Γλυφάδας και Άνω Λιοσίων ωστόσο δεν υπήρχαν ώρες που να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας.

Έγιναν συγκεκριμένες οικονομικές προσφορές στα γήπεδα του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και στου Πανελληνίου ωστόσο δεν βρέθηκε χρυσή τομή.

Η αντιπρόταση του ΓΣ Αμαρουσίου ήταν με όρους ασύμφορους και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προτείνοντας υπέρογκο οικονομικό αντάλλαγμα και ώρες που δεν εξυπηρετούσαν.

Σε ότι αφορά την πλευρά του Πανελληνίου δεν θέλησε ποτέ να απαντήσει στην πρότασή μας.

Έτσι φτάσαμε στη λύση του Μετς που καλύπτει τις ανάγκες μας και αυτή τελικά επιλέξαμε.

Αντιστοίχως για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του τμήματος μπάσκετ γυναικών δηλώσαμε ως έδρα το γήπεδο των Άνω Λιοσίων (γίνεται προσπάθεια και για το κλειστό του Χολαργού) καθώς ήταν η μόνη εφικτή λύση, ενώ οι εγχώριοι αγώνες θα γίνονται κανονικά στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος».

Καλούμε τους φιλάθλους μας για ακόμα μια φορά να σταθούν δίπλα στις ομάδες μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους στους αγώνες για την επίτευξη των υψηλών στόχων μας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News