Παυλοπούλου: «Την Κυριακή οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα νιώσουν τον κόσμο στο... πετσί τους»

Παυλοπούλου: «Την Κυριακή οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα νιώσουν τον κόσμο στο... πετσί τους»

Η Ελένη Καπογιάννη, η Τσάστιτι Ριντ και η Πηνελόπη Παυλοπούλου ξεχώρισαν τα κλειδιά του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (29/1, 14:30), στάθηκαν στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του και… αποθέωσαν τον κόσμο, που ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια «τρελή» ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ελένη Καπογιάννη: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί παρά να έχει στόχο την κορυφή. Το γεγονός ότι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του στο Κύπελλο και τον αποκλείσαμε δεν λέει κάτι.

Πρέπει να παίξουμε στο 100% της ενέργειας, της συγκέντρωσης και της θέλησης. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει στρες στην αρχή στις αθλήτριες αλλά στην πορεία θα προσαρμοστούν και ο κόσμος θα γίνει ο 6ος παίκτης μας, όπως είναι πάντα».

Τσάστιτι Ριντ: «Το παιχνίδι του Κυπέλλου δεν έχει σημασία πλέον, συγκριτικά με το τι πρέπει να κάνουμε αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα έρθουν εδώ αποφασισμένες και θα μπουν δυνατά, όπως και εμείς.

Δεν μπορείς να καταλάβεις πραγματικά πως είναι η ατμόσφαιρα μέχρι να μπεις στο γήπεδο. Ο κόσμος βοηθάει πολύ, αλλά ακόμα και με όλους τους οπαδούς μας πρέπει να συγκεντρωθούμε.

Είναι πολύ δυνατός ο ήχος από την εξέδρα, είναι τρελό, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα. Για κάποια πιο νέα κορίτσια θα είναι μια νέα εμπειρία».

Πηνελόπη Παυλοπούλου: «Το ντέρμπι της Κυριακής είναι πάρα πολύ καθοριστικό για τη συνέχεια για εμάς. Σίγουρα, εννοείται ότι με την νίκη μας στο Κύπελλο έχουμε πάρει τα πάνω μας, ανεβάσαμε τη ψυχολογία και κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον πρώτο τίτλο.

Εδώ, σε αυτόν τον αγώνα, είναι ενδιαφέρον όλης της χρονιάς. Σε αυτόν και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Είμαστε πιο συγκεντρωμένες, η ένταση στην προπόνηση ανεβαίνει και έρχονται τα αποτελέσματα. Το ένα φέρνει το άλλο μετά.

Ανυπομονούμε να έρθει και ο κόσμος, να γίνει εδώ μια ατμόσφαιρα που πολλές παίκτριες δεν θα την έχουν ξαναζήσει, ειδικά οι ξένες του Ολυμπιακοί.

Την Κυριακή θα το νιώσουν στο… πετσί τους».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News