Πρωταθλητής και πάλι ο Παναθηναϊκός στις καταδύσεις!

Πρωταθλητής και πάλι ο Παναθηναϊκός στις καταδύσεις!

Πιστοί στη «συνήθειά τους» να κατακτούν τον τίτλο της κατηγορίας ΟΠΕΝ οι καταδύτες του Παναθηναϊκού Α.Ο. ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ο τίτλος κρίθηκε στον 1 βαθμό και οι μάχες που δόθηκαν από τους αθλητές μας ήταν συγκλονιστικές μέχρι και το τελευταίο αγώνισμα.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος διοργανώθηκαν από την κολυμβητική ομοσπονδία στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ ξεκινώντας από την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με το σύλλογό μας να βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας για την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.
Την Πέμπτη το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις μικρότερες ηλικίες, κατηγορίας Δ’ και Ε’ όπου η Αλεξάνδρα Ζούκα-Μπαντούρι κατέκτησε την πρώτη θέση στο 1μ (Ε’ κατηγορίας).

Η δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε ακόμα καλύτερα με την ομάδα μας να κατακτά ακόμα επτά μετάλλια. Την αρχή έκανε ο Θάνος Τσιρίκος που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 3μ κατηγορίας Β’, ακολούθησε η Άννα Μαρία Σαχίνη που ήταν τρίτη στα 3μ κατηγορίας Β’ αλλά και στα 3μ κατηγορίας Γ’, ο Στάυρος Σιφναίος που ήταν τρίτος στο 1μ κατηγορίας Δ’, ο Νίκος Μόλβαλης που κατετάγη τρίτος στο 1μ κατηγορίας Α’ (7 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση), ο Χρήστος Περιπάνος που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 3μ κατηγορίας Γ’ και το δίδυμο Τσιρίκος-Μόλβαλης που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων κατηγορίας ΟΠΕΝ.

Οι διακρίσεις συνεχίστηκαν και την επόμενη ημέρα, το Σάββατο, όπου οι καταδύτες μας προσέθεσαν ακόμα οκτώ μετάλλια στη συλλογή τους. Αναλυτικά, η Άννα Μαρία Σαχίνη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο 1μ κατηγορίας Γ’ και την τρίτη θέση στο 1μ κατηγορίας Β’, ο Χρήστος Περιπάνος την πρώτη θέση στο 1μ κατηγορίας Γ’, ο Νίκος Μόλβαλης την πρώτη θέση στα 3μ κατηγορίας Α’ και την πρώτη θέση στην πλατφόρμα κατηγορίας Α’, ο Θάνος Τσιρίκος την πρώτη θέση στο 1μ κατηγορίας Β’, η Αλεξάνδρα Ζούκα-Μπαντούρι την τρίτη θέση στην πλατφόρμα κατηγορίας Δ’ και ο Σταύρος Σιφναίος την τρίτη θέση στην πλατφόρμα κατηγορίας Δ’

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των αθλητών μας να συνεχίζονται την Κυριακή όπου ακόμα 10 μετάλλια προστέθηκαν στη συγκομιδή της ομάδας μας,ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό στα 26! Στο 1μ και τα 3μ κατηγορίας ΟΠΕΝ ο Νίκος Μόλβαλης και ο Δημήτρης Μόλβαλης έκαναν το 1-2 ανεβαίνοντας στα πρώτα 2 σκαλιά του βάθρου, προσφέροντας ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές.

Η Αννα-Μαρία Σαχίνη βρέθηκε στην τρίτη θέση στην πλατφόρμα κατηγορίας Β’ και σε αυτήν της κατηγορίας Γ’, ο Θάνος Τσιρίκος ανέβηκε στην πρώτη θέση στην πλατφόρμα κατηγορίας Β’, ο Χρήστος Περιπάνος πήρε τη δεύτερη θέση στην πλατφόρμα κατηγορίας Γ’. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στο τελευταίο αγώνισμα, στην πλατφόρμα 10μ ανδρών, όπου ο Νίκος Μόλβαλης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και ο Θάνος Τσιρίκος στο τρίτο, χαρίζοντας έτσι έναν ακόμα τίτλο στο Tριφύλλι.

Συνολική Βαθμολογία Κατηγορίας ΟΠΕΝ
Παναθηναϊκός 70
Αργώ 69
ΝΟΒΑ 32

Βαθμολογία Ανδρών Κατηγορίας ΟΠΕΝ
Παναθηναϊκός 70
Αργώ 39
ΑΝΟ Αργυρούπολης 23

Βαθμολογία Γυναικών Κατηγορίας ΟΠΕΝ
Αργώ 30
ΝΟΒΑ 19
Α.Α. Αστέρια Θεσσαλονίκης 1

Συνολική Βαθμολογία Α,Β Κατηγορίας
Αργώ 142
Παναθηναϊκός 94
ΝΟΒΑ 62

Βαθμολογία Α,Β’, Κατηγορίας Αγόρια
Αργώ 86
Παναθηναϊκός 76
Α.Α. Αστέρια 43

Βαθμολογία Α, Β’ Κατηγορίας Κορίτσια
Αργώ 56
ΝΟΒΑ 27
Παναθηναϊκός 18

Συνολική Βαθμολογία Γ’,Δ’ Κατηγορίας
ΝΟΒΑ 181
Αργώ 121
Παναθηναϊκός 117

Βαθμολογία Γ’,Δ’ Κατηγορίας Αγόρια
ΑΝΟ Αργυρούπολης 101
ΝΟΒΑ 90
Παναθηναϊκός 67

Βαθμολογία Γ’Δ’ Κατηγορίας Κορίτσια
ΝΟΒΑ 91
Αργώ 76
Παναθηναϊκός 50

Ταμείο και σήμερα με πέμπτο τελικό στο NBA και τρεις επιλογές από τον Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr