Η ατάκα του Μπαλτάκου για το Γουδή!

Η ατάκα του Μπαλτάκου για το Γουδή!

Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του Δημήτρη Μπαλτάκου για το γήπεδο στο Γουδή, ο οποίος τόνισε πως είναι δεσμευτική η υπογραφή για το γήπεδο.

Το κυριότερο θέμα στη Γ.Σ. ήταν το μνημόνιο που υπεγράφη χθες με την κυβέρνηση και αφορά στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Όπως είπε, λοιπόν, «η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαλτάκου:

«Η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία που υπογράψαμε δείχνει τον οδικό χάρτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο. Από τη στιγμή που μας κάλεσε ο κ. Τσίπρας είχαμε την υποχρέωση να πάμε. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, το αν είναι υλοποιήσιμο. Είναι ένας ισχυρός νόμος που διέπει τις παραμέτρους που αν αλλάξει ενδεχομένως να μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό.

Αυτήν τη στιγμή αν κάποιος άλλος μπορούσε να βάλει 100 εκατ. ευρώ και να πει χτίζω εγκαταστάσεις στον Βοτανικό πέφτει η Λεωφόρος. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να σταματήσουμε τη διπλή ανάπλαση. Τη νομοθετική πρωτοβουλία στη χώρα δεν την έχω εγώ. Την έχει η Κυβέρνηση και από εκείνην ξεκίνησε το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου. Από τις πληροφορίες που έχω η υπόθεση των έργων στη Λεωφόρο έχει κολλήσει στην Πολεοδομία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr