Αφιέρωσαν το πρωτάθλημα στον Ανδρέα Βγενόπουλο

Αφιέρωσαν το πρωτάθλημα στον Ανδρέα Βγενόπουλο

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο Ξίφος Ασκήσεως ανδρών, κατακτώντας τον πρώτο του ομαδικό τίτλο στην Ξιφασκία μετά από 37 χρόνια!

Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποτελεί άλλη μια απόδειξη της σοβαρής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον Παναθηναϊκό Α.Ο., μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, Αγγελή Κώστα, Βασίλη Φλώρο, Σάββα Καββαδία και Παύλο Δακουτρό, τον προπονητή τους, Δημήτρη Κάζαγλη και τον έφορο του τμήματος, Γιώργο Σωτηρόπουλο.

Στο τελευταίο -μέχρι σήμερα- πρωτάθλημα μας στην Ξιφασκία, το 1980, αθλητής και πρωταγωνιστής της ομάδας ήταν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Επιθυμία των πρωταθλητών μας, αλλά και της Διοίκησης, είναι να αφιερώσουμε τον φετινό μας τίτλο στη μνήμη του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr