Κάνουμε πετάλι για την «Κιβωτό του κόσμου»

Κάνουμε πετάλι για την «Κιβωτό του κόσμου»

Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνοντας το «1st Glyfada Challenge» για να στηρίξει την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας και την Κοινωνική Αθλητική Πολιτιστική Παρέμβαση του Δήμου Γλυφάδας διοργανώνει αγώνα δρόμου τύπου Criterium στις 6/5/2017, με την ονομασία «1st Glyfada Challenge». Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. και είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ε.Ο.Π. για το 2017.

Τοποθεσία: Οδός Διαδόχου Παύλου & Λ. Ποσειδώνος, Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Πρόγραμμα:

10.30’-11.20’ Κατηγορία Μάστερ: 14 στροφέςΧ2660 μ (37,24 χλμ)
11.30’-12.30’ Κατηγορίες Ανδρών-Ν. Ανδρών: 20 στροφές Χ2660 μ (53,2 χλμ)
13.00’ Απονομές

Παράλληλες δραστηριότητες:

10.00’ Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου» στο Παλαιό Δημαρχείο και κάνουμε βόλτα για καλό σκοπό (λαϊκή βόλτα με ποδήλατα).

10.00’-12.00’ Πλ. Εσπερίδων & Πλ. Αγ. Κωνσταντίνου: μαθήματα spinning από επαγγελματίες instructors.
Σκοπός του Παναθηναϊκού Α.Ο. μέσα από αυτό το event, είναι τόσο η προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο αναψυχής, διασκέδασης αλλά και άθλησης, όσο και η ενίσχυση της δράσης της “Κιβωτού του Κόσμου” μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Πληρώσαμε 4,05 και 2,02 στις χθεσινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις! Η «δράση» συνεχίζεται…

Θέλτα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ολα αυτα υπο τη σκεπή του Παναθηναικού Α.Ο. και του Δήμου Γλυφάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr