Άμεση συνάντηση θέλει ο Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλο

To Πάσχα τελείωσε και πλέον στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να ξαναρχίσουν τις ενέργειες για το γήπεδο. Η ομάδα εργασίας που έχει συστήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του Ερασιτέχνη, αναμένει συνάντηση με τη διοίκηση.

Στις δύο πλευρές υπάρχει επικοινωνία και οι εκπρόσωποι του ισχυρού άνδρα του Τριφυλλιού έχουν ζητήσει από τους διοικούντες του ομίλου να συναντηθούν το πρωί της Τετάρτης (19/4), όπου οριστικοποιήθηκε η συνάντηση του των εκπροσώπων του Ερασιτέχνη με την ομάδα εργασίας του Γιαννακόπουλου για να προχωρήσουν οι διαδικασίες ανάληψης των ηνίων του συλλόγου από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Σημειώνεται πως από πλευράς Ερασιτέχνη υπήρχε διάθεση για συνάντηση από την περασμένη εβδομάδα, μετά το email που εστάλη στον Α.Ο από την ομάδα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ. ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να γίνει τότε το ραντεβού, έπειτα από άρνηση της πλευράς Γιαννακόπουλου. Ω γνωστόν, την ομάδα εργασίας που θα συναντηθεί με μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, αποτελούν οι Γιώργος Ελμαλής, Ηλίας Κατσογιάννης και Στέφανος Αυγουλέας.

Μάλιστα στη γραπτή δήλωση του, ο Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, να παραδώσει όλα τα στοιχεία στην ομάδα εργασίας μέχρι το τέλος Απριλίου και έτσι τα πάντα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ …..ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr