Νίκη για τα κορίτσια στην Ηλιούπολη
Παρά την κακή εμφάνιση, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 2-3 της Ηλιούπολης για το πρωτάθλημα βόλεϊ και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση.
Συγκεκριμένα, οι “πράσινες” αν και προηγήθηκαν με 0-2, εν τέλει ισοφαρίστηκαν και πήραν την νίκη στο τάι μπρέικ.
Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε: “Το σημερινό παιχνίδι έδειξε ότι η μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς ρυθμούς επηρέασε την ομάδα μας. Με τέτοια εικόνα δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα, να βελτιωθούμε και να μπούμε ξανά στους ρυθμούς που θέλουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι πώς θα μειώσουμε τα λάθη μας”.
Παναθηναϊκός (Δ. Καζάζης): Ρίτσι, Χρυσομάλλη, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Καββαδία, Ρόγκα (λ),Καρπουζά, Παπαδοπούλου, Λαγουδάκη, Κωνσταντινίδου
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρελάθηκε με το ΟΑΚΑ ο Οικονομόπουλος, τι είπε σε Γιαννακόπουλο!
- Απάντησε ο Παυλόπουλος σε Οικονόμου για το «τέταρτο αστεράκι ραμμένο»
- Κάουκι: «Ομπράντοβιτς, το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: «Κύκλωσε» παίκτη από Ευρωλίγκα - Η πραγματική απόσταση από deal
- Φίλοι της Φενέρ αλλάζουν στάση για Γιαννακόπουλο μετά το Final Four!