Μιχαλαριάς: «Θέλουμε συνειδητοποιημένα μέλη»

Κλικ από τη γιορτή του Παναθηναϊκού

Την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να έχει μέλη με συνείδηση επεσήμανε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Μιχαλαριάς στον ΣΠΟΡ FM:

[ads2]

Για τη κάρτα μέλους στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι η βάση κάθε ομάδας σε όλο τον κόσμο. Κάνουμε την προσπάθεια της ενημέρωσης γιατί δεν ξέρει ο κόσμος τι σημαίνει να είσαι μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Πρώτα απ’ όλα, σημαίνει να είσαι μέλος της Γενικής Συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο του Παναθηναϊκού.

Πιο παλιά, ο Ερασιτέχνης ήταν ένα κλειστό κλαμπ και πολύ δύσκολο για να μπεις. Τώρα πια, οι διαδικασίες έχουν απλουστευτεί. Δεν χρειάζεται πολλά χαρτιά, αλλά μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας και 60 ευρώ ετήσια συνδρομή. Για πρώτη φορά θα έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Ιουλίου του 2017. 

Θα επεκταθεί σε όλα τα παιχνίδια αυτό και όχι μόνο σε αυτό με την ΑΪΚ. Θα είμαστε έξω από τον κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” από νωρίς και θα προσπαθούμε να ενημερώνουμε τον κόσμο και σε άλλα ματς. Δεν έχουμε βάλει κάποιο στόχο και περισσότερο μας ενδιαφέρει η ενημέρωση, παρά ο αριθμός των μελών. Το ζήτημα είναι να μάθει ο κόσμος το λόγο για τον οποίο έρχεται.

Το ζητούμενο είναι να γίνεται με τη θέλησή τους, δηλαδή, “θέλω να έχω δικαίωμα ψήφου”, “να είμαι παρών στις αποφάσεις για το γήπεδο” και γενικά όλα τα μεγάλα ζητήματα του Παναθηναϊκού. Τα χρήματα για τον Ερασιτέχνη είναι απαραίτητα, αλλά θέλουμε να κάνουμε μέλη με συνείδηση».

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News