Η επόμενη μέρα στον Εξάστερο

Η επόμενη μέρα στον Εξάστερο

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μετά ήττα στο ΣΕΦ οφείλει να αντιδράσει αρχής γενομένης από την Παρασκευή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι που δεν… κατέβηκαν ποτέ για να παίξουν μπάσκετ, προβλημάτισαν με την εικόνα τους, ενώ πάθος δεν υπήρχε στους παίκτες.

[ads2]

Δικαιολογίες μπορεί να βρει κάποιος αρκετές, όπως η απουσία των Τζέιμς και Νίκολς και τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα σε σχέση με τον αντίπαλο αποτελούν ελαφρυντικά, ωστόσο δεν φτάνουν για να καλύψουν το χθεσινό…

Το αμέσως προσεχές διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, που καλείται πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν να διαχειριστεί μια τεράστια κρίση.

Το ματς της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ασφαλώς δεν προσφέρεται για… ξέσπασμα, ωστόσο είναι προφανές πως μία ακόμη βαριά ήττα και μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση θα επιφέρει εξελίξεις. Ακόμη πιο κρίσιμες «εξετάσεις» έρχονται την επόμενη εβδομάδα, που περιλαμβάνει τους αγώνες με Μπάμπεργκ στη Γερμανία και Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ μέσα σε διάστημα τριών ημερών (26 και 28 Οκτωβρίου).

Μεγάλο ταμείο με απόδοση 2.00. Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News