Επίσημο: «Μισός» ο Παναθηναϊκός με... έκπληξη!

Διπλή προπόνηση ο «Εξάστερος» ενόψει ΤΣΣΚΑ, δεν υποχώρησαν τα... προβλήματα!

Επιστροφή στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό, που φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21:00, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr, Novasports Prime) για την 27η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και να φτάσουν σε 2η διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες το «τριφύλλι» επικράτησε 76-63 της Βιλερμπάν στη Γαλλία πανηγυρίζοντας το πρώτο διπλό του στην Ευρωλίγκα εδώ και έναν χρόνο, ενόσω ανέβηκε στο 6-17.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε έκπληξη, καθώς από τη μια ο Παναθηναϊκός θα είναι… μίσος, ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Νέντοβιτς.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βγήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ για σουτάκια μιάμιση ώρα πριν από το τζάμπολ και θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Εκτός οριστικά ο Οκάρο Ουάιτ.

Οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν στον τραυματία Στέφαν Γιόβιτς, στον Ιωάννη Παπαπέτρου, στον Γιώργο Παπαγιάννη που αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ θα προφυλαχθεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Νέντοβιτς, Μέικον, Κασελάκης, Καββαδάς, Μαντζούκας, Έβανς, Χουγκάζ, Μποχωρίδης, Αβδάλας και Σαντ Ρος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News