Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιους έχει ανάγκη για να γίνει καλύτερος

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 18η αγωνιστική της Super League 1.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στις 20:30 (Νοvasports Prime) στους «Ζωσιμάδες» για την 18η αγωνιστική της Super League 1 σε ένα ματς… αποδείξεων και για τους δύο.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή με 42 βαθμούς μετρώντας 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και θέλουν να αποδείξουν ότι καλώς βρίσκονται στην κορυφή «χτίζοντας» συνάμα ψυχολογία για τις τρεις επικείμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στα θετικά για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι ο Χουάνκαρ επανήλθε από τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενώ εκτός έμειναν ο άρτι αφιχθείς, Λάζλο Κλαϊχνάισλερ αλλά και ο τραυματίας Μάγκνουσον.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ Γιάννινα

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News