«Επικοινωνία με Παναθηναϊκό για Περούτζι - Θα χρειαστούν χρήματα»

«Επικοινωνία με Παναθηναϊκό για Περούτζι - Θα χρειαστούν χρήματα»

Ο Αργεντινός μάνατζερ διευκρίνισε ότι το τμήμα σκάουτινγκ του Τριφυλλιού έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τον δεξιό μπακ της Αλιάνζ Λίμα και δεν… τρέχει κάτι περισσότερο.

Σε νέες δηλώσεις για τη σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον Τζίνο Περούτζι, προέβη ο ατζέντης Ουλίσες Γκουαγιάνες. Ο Αργεντινός μάνατζερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Ovacio” και επιχείρησε να… χαμηλώσει το θέμα που ο ίδιος αποκάλυψε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουλίσες Γκουαγιάνες:

– Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό;

” Το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας επικοινώνησε μαζί μου, για να μάθει λεπτομέρειες για το καθεστώς του Περούτζι και τους απάντησα ότι ο Τζίνο ανήκει στην Αλιάνζ Λίμα για άλλον ένα χρόνο και αν ενδιαφέρονται, θα χρειαστεί να καταβάλλουν ένα ποσό ως αντίτιμο. Αλλά, προσωπικά, δεν βλέπω ιδιαίτερη ζέση από την Αλιάνζ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Το αντίθετο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ χαρούμενοι με τον Περούτζι και σκέφονται την επέκταση της συνεργασίας μαζί του.

– Οπότε, υπήρξε μόνο μία ανταλλαγή πληροφοριών, δεν υπήρξε προσφορά;

“Δεν υπήρξε ποτέ μία συγκεκριμένη πρόταση. Ήταν απλώς μία προσέγγιση από το τμήμα σκάουτινγκ και εφόσον οι πληροφορίες που τους έδωσα, ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του προπονητή τους, τότε σίγουρα θα καταθέσουν μία επίσημη προσφορά για τον Περούτζι. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού υπάρχει, αλλά ακόμα δεν έχω ακούσει το ποσό που θα μπορούσαν να διαθέσουν για τα δικαιώματα του Τζίνο”.

– Σου απάντησαν από τον Αλιάνζ Λίμα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

“Είναι χαρούμενοι με τον Περούτζι και η ιδέα είναι να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News