«Επέστρεψα στον Παναθηναϊκό για τίτλους»

«Επέστρεψα στον Παναθηναϊκό για τίτλους»

Μετά από τέσσερα χρόνια η Μπριζίτκα Μόλναρ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και τόνισε την επιθυμία της να σηκώσει ξανά κούπες με τις «πράσινες».

Η 30χρονη Σέρβα ακραία πάτησε το μεσημέρι της Τρίτης (12/1) στην Αθήνα για χάρη των «πράσινων» με σκοπό να τους επαναφέρει στις επιτυχίες, αφού έχει συνδυάσει έντονα το όνομά της με το τελευταίο τους πρωτάθλημα το 2011.

[ads2]

«Επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω το ίδιο και για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι μαζί θα κερδίσουμε ξανά τίτλους και κούπες και όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Θα χρειαστώ κάποιες προπονήσεις για να βρεθώ με τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά ξέρω κάποιες συμπαίκτριές μου όπως και τον προπονητή, αλλά είμαι βέβαιη πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News