«Εκατοστάρηδες» οι Αναστασίου και Νιόπλιας!

«Εκατοστάρηδες» οι Αναστασίου και Νιόπλιας!

Δύο πρώην προπονητές του Παναθηναϊκού έφθασαν με πανηγυρικό τρόπο τις 100 αναμετρήσεις ως headcoaches στους πάγκους ομάδων της Superleague.

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στην α’ κατηγορία με το εκτός έδρας 2-1 του Παναιτωλικού απέναντι στον Ατρόμητο. Με τη σειρά του, και ο Νιόπλιας έγινε «εκατοστάρης» με το επικό 3-3 του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Ο Γιάννης Αναστασίου πανηγύρισε τη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στο Περιστέρι, σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του, του Ατρομήτου στο τέλος του αγώνα. Για τον Αρτινό προπονητή ήταν το 100ο του παιχνίδι σε πάγκο ομάδας Super League. Έχει 56 νίκες, 20 ισοπαλίες και 24 ήττες. Ο Αναστασίου έχει 88 αγώνες με τον Παναθηναϊκό, 10 με τον Ατρόμητο και δύο με τον Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε την ομάδα του ΟΦΗ να ισοφαρίζει σε 3-3, αν και έχανε 3-0 μέχρι το 78′ από την ΑΕΚ στην έδρα του. Η ποδοσφαιρική σημαία της ομάδας της Κρήτης έφτασε τους 100 επαγγελματικούς αγώνες με την ιδιότητα του προπονητή. Έχει 42 στον Παναθηναϊκό, 17 στον Ατρόμητο και 41 στον ΟΦΗ και μετράει 58 νίκες, 24 ισοπαλίες και 18 ήττες.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News