Ευχάριστα νέα με Στιλ στον Παναθηναϊκό

Ευχάριστα νέα με Στιλ στον Παναθηναϊκό

Ο Λουκ Στιλ θα εξακολουθήσει να λογίζεται σαν κοινοτικός στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον Παναθηναϊκό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το Brexit.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υπογράμμισε πως οι παίκτης από τη Μεγάλη Βρετανία θα υπολογίζονται ως κοινοτική για τον επόμενο χρόνο, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις ευρωπαϊκές ομάδες.

[ads2]

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν υπάρχει κανένα θέμα με το μέλλον του Άγγλου τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ήθελαν να ενημερωθούν επισήμως για το θέμα, προκειμένου να αποφασίσουν το επόμενο διάστημα, το πώς θα κινηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το πρόβλημα για τους «πράσινους» είναι πως οι θέσεις ξένων είναι κατειλημμένες και θα έπρεπε να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, σε περίπτωση που αποφασίζονταν να παραμείνει ο Στιλ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News