Εδώ που φτάσαμε, να πάρει τηλέφωνο... τον Βιγιαφάνιες!

Δύσκολα θα αφήσει ο Παναθηναϊκός να του φύγει!

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε κάποια εφικτή και παράλληλα ενδιαφέρουσα περίπτωση στην αγορά, θα μπορούσε να έρθει εκ νέου σε επαφή με μια έτοιμη λύση για τους αγώνες με τη Σλάβια Πράγας, τον Λούκας Βιγιαφάνιες. 

Ο Αργεντινός ξέρει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο παιχνιδιού, οπότε, αν βρισκόταν κάποιος συμβιβασμός, θα μπορούσε με μια μίνι προετοιμασία να βοηθήσει τους πράσινους στα παιχνίδια με τους Τσέχους.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δε διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός με μοναδική αντίληψη και έφεση στη δημιουργία.

Μάλιστα, με τον Κουρμπέλη να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό, ο «Βίγια» θα μπορούσε να υπηρετήσει το Τριφύλλι σε μια θέση στο μισό του αντιπάλου κι όχι να περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Βιγιαφάνιες δεν έχει βρει ομάδα ακόμα και σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικός να καθίσει ξανά στο τραπέζι με τον Παναθηναϊκό.

Είναι αυτή τη στιγμή, η μοναδική λύση που θα μπορούσε να ενισχύσει μεσοεπιθετικά τον Παναθηναϊκό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News