Δύο εξτρέμ των 400.000 ευρώ φέρνει ο Αλαφούζος

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Ο Γιάννης Αλαφούζος, σε συζητήσεις με τους άμεσους συνεργάτες του για τις ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας, κατέληξε πως εκείνη χρειάζεται δύο εξτρέμ των 400.000 ευρώ για να λυθεί το πρόβλημα στην επίθεση.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει η πρόσληψη του νέου προπονητή και δεν έχει αποφασιστεί οριστικά, αν θα μείνει ή όχι ο Πιέρ Ντρεοσί, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει συζητήσει για τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας.

Με τους Μπεκ και Σαβιέρ να μην υπολογίζονται, τον Μολό να αγωνίζεται πλέον, σε άλλη θέση, τον Αϊτόρ να βρίσκεται στην transfer list, τον Καμπετσή δύσκολα να αντέχει τον ανταγωνισμό και τον Εμμανουηλίδη να μένει πίσω λόγω του δανεισμού του στην Φορτούνα, έγινε αντιληπτή η ανάγκη ενίσχυσης των πρασίνων με δύο εξτρέμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», ο Παναθηναϊκός θα βγει το καλοκαίρι στην αγορά για την απόκτηση δύο εξτρέμ αξίας 350-400.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News