Δομάζος: «Ολόκληρη η ζωή μου είναι ταυτισμένη με τον Παναθηναϊκό»

Δομάζος: «Ολόκληρη η ζωή μου είναι ταυτισμένη με τον Παναθηναϊκό»

Ο Μίμης Δομάζος ανήμερα της επετείου των γενεθλίων του Παναθηναϊκού μίλησε για τα όσα έζησε με τη φανέλα των πρασίνων αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

– Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο Παναθηναϊκός:

Από τον Παναθηναϊκό πέρασαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές κι όχι ασφαλώς μόνο εγώ. Έτσι άλλωστε χτίστηκε και το τεράστιο όνομα του συλλόγου».

– Για την κορυφαία στιγμή που έζησε ως παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ. Παρότι έζησα ως ποδοσφαιριστής κι άλλες σπουδαίες στιγμές τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Εθνική ομάδα, ο τελικός του 1971 ήταν η κορυφαία. Εμείς τότε δεν ήμασταν επαγγελματίες.

Παίζαμε για τη φανέλα, τον κόσμο της ομάδας και την αξιοπρέπεια μας. Για να καταλάβετε οι παίκτες του Παναθηναϊκού που πήγαμε στο Γουέμπλεϊ κάναμε και δεύτερη δουλειά.

Τότε υπήρχαν παίκτες με μεγάλη καρδιά. Σήμερα ένας παίκτης που πηγαίνει σε μεγάλη ομάδα εξασφαλίζει και τα εγγόνια του κι έχουν αλλάξει τα πάντα στο ποδόσφαιρο».  

– Για το γκολ, ή την ασίστ που έβγαλε με το «τριφύλλι» και του έχει μείνει αξέχαστο:

«Σε κάθε παιχνίδια έβγαζα πολλές ασίστ. Σήμερα βγάζουν μία – δύο κάποιοι παίκτες και γίνεται χαμός. Ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει ένα γκολ που έβαλα με ψαλιδάκι σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Παρότι κόντρα στον Ολυμπιακό έχω σκοράρει με φάουλ και κόρνερ, όλοι θυμούνται το γκολ με το ψαλιδάκι».

– Για την πιο πικρή στιγμή που έζησε στον Παναθηναϊκό:

«Δεν έχω να θυμάμαι πικρές στιγμές. Μια δύσκολη στιγμή ήταν όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό, συνέχισα στην ΑΕΚ και απέδειξα πως είχα ακόμα πολλά να προσφέρω».

– Για το μέλλον του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός έχει βρει το δρόμο του. Πάει καλά σε αγωνιστικό επίπεδο παρότι τον τελευταίο μήνα μας έχει στεναχωρήσει, έχασε τη διαφορά που είχε εξασφαλίσει και μαζί και την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πολύ σύντομα μπορεί να είναι ξανά πρώτος.

Η είσοδος στο νέο γήπεδο θα του προσφέρει τα πάντα. Τότε δεν θα έχει ανάγκη κανέναν, θα διαθέτει μεγάλα έσοδα και θα μπει σε άλλη τροχιά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News