Δείτε το νέο συμβόλαιο του Στραματσόνι

Δείτε το νέο συμβόλαιο του Στραματσόνι

Τα αποτελέσματα του «τριφυλλιού» -ιδίως στον μήνα των ντέρμπι- δεν ήταν διόλου ικανοποιητικά, εντούτοις η εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου στο πρόσωπο του Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει κλονιστεί ούτε μισό τοις εκατό.

Τουναντίον, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στηρίζει απόλυτα τον Ιταλό τεχνικό, είναι πεπεισμένος (και αποφασισμένος) για το πλάνο που έχουν χαράξει από κοινού απ’ τον περασμένο Γενάρη και σκοπεύει να τον «ενισχύσει» ακόμη περισσότερο, τόσο «ηθικά» όσο και ουσιαστικά στο επόμενο διάστημα, στέλνοντας «μηνύματα» προς πάσα κατεύθυνση.

[ads2]

Ο κ. Αλαφούζος γνωρίζει πως ο «Στράμα» συγκέντρωσε πάνω του σκληρή κριτική τις τελευταίες εβδομάδες όσον αφορά επιλογές και αλλαγές αλλά και τη διαχείριση των ντέρμπι και -ως έναν βαθμό- θεωρεί πως υπήρξαν και ψήγματα υπερβολής. Δεδομένου ότι ο Ιταλός ήρθε μεσούσης της περιόδου, προχωράει σε μια δύσκολη «αλλαγή» της ομάδας σε όλα τα επίπεδα (ρόστερ, φιλοσοφία, οργάνωση, «χτίσιμο») και εκτιμά πως είναι λογικό (στα δικά του μάτια τουλάχιστον) να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην εικόνα και στο παιχνίδι της ομάδας. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει πολλή πίστη στον Στραματσόνι. Θεωρεί ότι το επίπεδο της δουλειάς και της τεχνογνωσίας του είναι πολύ υψηλό (δύο επίπεδα πιο πάνω κι απ’ του Αναστασίου, με τον οποίον ο πρόεδρος των «πράσινων» είχε, έχει και θα έχει πάντα εξαιρετική σχέση κι εκτίμηση) και πιστεύει ότι με την καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι το συνολικό επίπεδο της ομάδας θα γίνει πολύ καλύτερο.

Δείγμα της εν λόγω -απόλυτης- εμπιστοσύνης είναι (και) το γεγονός ότι ο κ. Αλαφούζος έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο την οψιόν ανανέωσης -ως το καλοκαίρι του 2017- που υπάρχει στο συμβόλαιο του 40χρονου τεχνικού. Κίνηση που θα γίνει πολύ νωρίτερα απ’ τη σχετική προθεσμία που είχε μπει στη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές στις 8 Νοεμβρίου, όταν ο «Στράμα» ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Κι αυτό, αν μη τι άλλο, κάτι δείχνει…
Senteagoal.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News