Διπλό ευρωπαϊκού εισιτηρίου - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία: Μείωσε από τον Άρη το Τριφύλλι - Υποχρεωτικό το τρίποντο στο «Βικελίδης»

Η ευρωπαϊκή έξοδος περνάει από τους «Ζωσιμάδες».

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ (19:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έθεσε τις βάσεις για κάτι πολύ καλό με το 2-1 επί του ΠΑΟΚ. Βέβαια, οφείλει να το συνεχίσει στους «Ζωσιμάδες» και να αξιοποίησει τυχόν απώλειες Άρη και ΑΕΚ που κοντράρονται στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια, η Ήπειρος δεν φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους «πράσινους», καθώς το πιο πρόσφατο διπλό εντοπίζεται το 2016! Έκτοτε κατάφεραν μόλις μία φορά να φύγουν με βαθμό από εκεί, ενώ ηττήθηκαν στις υπόλοιπες έξι επισκέψεις τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι είναι πολύ μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια δεν τα παρατάει. Πλην του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, δεν έχασε ούτε από τον Άρη (0-0), ούτε από τον Ολυμπιακό (1-1).

Αγωνιστικά, θεραπεία ακολούθησε ο Καρλίτος λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ η παρουσία του Ισπανού επιθετικού στην αποστολή για τους Ζωσιμάδες θα αποφασιστεί αύριο, την τελευταία στιγμή! Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Ραμόν Λούντκβιστ και Γιασίν Αγιούμπ.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Χουάνκαρ μετά το τελευταίο ματς.

«Προσωπικά θεωρώ ότι η ομάδα έκανε ένα απ’ τα καλύτερα φετινά παιχνίδια της κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ελέγξαμε καλά όλες τις καταστάσεις και τις συνθήκες που δημιουργούνταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μείναμε ήρεμοι σε όλο το ματς και στο τέλος πήραμε μία δίκαιη νίκη. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα για εμάς. Την περασμένη σεζόν “υποφέραμε” στα παιχνίδια που δώσαμε εναντίον τους στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ματς θα είναι και θα προετοιμαστούμε σκληρά την εβδομάδα που ακολουθεί για να πάρουμε κι εκεί τους τρεις βαθμούς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News