Δώνης για Χάντερσφιλντ: «Υπήρχε ενδιαφέρον - Γι' αυτό έμεινα στον Παναθηναϊκό»

Μπρέντα - Παναθηναϊκός: «Αντίο» με ισοπαλία για το τριφύλλι

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τους στόχους της ομάδας, την πρεμιέρα με τη Λαμία, τις μεταγραφές, αλλά και τα πρόσφατα σενάρια με τη Χάντερσφιλντ.

Αναλυτικά:

Για την πρόταση της Χάντερσφιλντ: «Δημιουργείται διαφορετική εντύπωση προς τα έξω. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Χάντερσφιλντ. Είμαι ικανοποιημένος εδώ, έχουμε το πλάνο που με ευχαριστεί και για αυτό έμεινα. Δεν θα επέλεγα ποτέ ένα τέτοιο τάιμινγκ για να αποχωρήσω. Αυτό το έκανα και στο παρελθόν όταν αρνήθηκα κάποιες προτάσεις. Είμαι εδώ και θέλουμε να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει…»..

Για τη Λαμία: «Είναι παρόμοια ομάδα με πέρυσι. Μεγάλη διαφοροποίηση φυσικά, είναι η αλλαγή του προπονητή τους. Παρόλα αυτά, αν είμαστε καλοί και δυνατοί και να κάνουμε αυτά που έχουμε μάθει, τότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για τις μεταγραφές: «Θέλουμε ακόμη έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Ήμασταν κοντά σε παίκτες, αλλά ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις».

Για την 11άδα με Λαμία: «Έχω κάποιες σκέψεις για τη βασική 11άδα. Περίμενα να δω αν θα λύνονταν τα προβλήματα, με κάποιους τραυματισμούς. Αυτό συνέβη. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε να προκαλέσουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, με τις εμφανίσεις μας και αυτά που θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Περέα: «Ο Περέα θα αξιολογηθεί και αυτός στην προπόνηση και θα δείξει αν μπορεί να σταθεί δίπλα στον Μακέντα».

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News