Διαμαντίδης: «Όλοι μαζί ένα μικρό βήμα, η ομάδα θα έχει και μέλλον!»

Διαμαντίδης: «Όλοι μαζί ένα μικρό βήμα, η ομάδα θα έχει και μέλλον!»

Τη δική του οπτική σχετικά με την «επόμενη μέρα» έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Τα είπα όλα ο κ. Τριαντόπουλος, συμφωνώ με όσα είπε ο Φραγκίσκος. Δύο πράγματα… Ξέρουμε την περσινή κατάσταση και τι θα αντιμετωπίσουμε φέτος. Είναι δύσκολο.

Αλλά με τα εφόδια που έχουμε, το οικογενειακό κλίμα και όχι μόνο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα γίνουν και λάθη. Αλλά, θέλουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος.

Ζήσαμε εξαιρετικές στιγμές με τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια. Θα είμαστε εδώ, ενωμένοι, όλοι μαζί, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όλοι μαζί πιστεύω θα κάνουμε αυτό το μικρό βήμα. Και αυτή η ομάδα θα έχει και μέλλον».

«Ποτέ δεν θα βάλω διοικητικό τίτλο στον εαυτό μου. Είμαι στο μπασκετικό κομμάτι, με την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια ως παίκτης. Δεν προσεγγίζω την κατάσταση με διοικητικό βλέμμα.

Με τον Φραγκίσκο και τα άλλα παιδιά, που ήμασταν αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό τμήμα, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία, με έφθειρε ψυχολογικά.

Όμως, είχα ανθρώπους που με βοήθησαν. Έτσι θα συνεχίσω και φέτος, παρόλο που είναι δύσκολο και σε φθείρει ψυχολογικά. Θα συνεχίσουμε μαζί, για να τα φέρουμε εις πέρας και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News