«Διαιτησία κατά της ΑΕΚ, βγαλμένη από τα πιο σκληρά χρόνια της παράγκας»

«Διαιτησία κατά της ΑΕΚ, βγαλμένη από τα πιο σκληρά χρόνια της παράγκας»

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ο δημοσιογράφος Πάνος Λούπος γράφει σε «κίτρινη» εφημερίδα ότι Η ΑΕΚ έζησε στη Λεωφόρο διαιτησία από τα πιο σκληρά χρόνια της παράγκας.

Αναλυτικά όσα γράφει στην «Ώρα για Σπορ»:

Δεν είναι εύκολο να γράψεις αμέσως μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Όσοι θέλετε να… μην μιλάμε για διαιτησία ή να σταθείτε στις λογικές ευκαιρίες του ΠΑΟ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αναγκασταστικά ο Αλμέιδα «τζόγαρε», έβαλε μέσα ότι επιθετικούς είχε και έπαιξε χωρίς αμυντικό χαφ, ας το κάνετε. Εμένα, ας μου επιτρέψετε να θεωρώ ότι το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο, με ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Με αυτόν τον ανεκδιήγητο Καμπάκοφ, που και πέρσι είχε αδικήσει την ΑΕΚ σε ματς με τον ΠΑΟΚ, να δίνει αυτά τα δύο αστεία πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, να έχει πάρει πίσω αυτό που υπέδειξε υπέρ της ΑΕΚ, να έχει «κιτρινίσει» τον Πινέδα για την κωλοτούμπα στον πανηγυρισμό του!

Σε μία Κυριακή, που ο Ολυμπιακός… τρόλαρε ξανά το σύμπαν κι έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας επειδή ο Φωτιάς κράτησε μόνο 7 λεπτά καθυστέρηση, εμείς ζήσαμε μία διαιτησία κατά της ΑΕΚ, βγαλμένη από τα πιο σκληρά χρόνια της παράγκας. Δεν ξέρω γιατί γράφω αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, πώς θα αντιδράσει η ΑΕΚ μετά από αυτό το «χειρουργείο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News