Δεν βλέπει... λύση με Γιαννακόπουλο ο Τσάκας που έχει άλλη... πρόταση! (pic)

Τσάκας

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βλάσης Τσάκας, που έταζε καμήλες και πρίγκιπες,  τόνισε ότι δεν βλέπει λύση με το εγχείρημα του PAO Foundation, προτείνοντας τη… λύση! 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο λογαριασμό του:

“Να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι απόλυτα την οικογένεια Γιαννακόπουλου για τα όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό μας και τις αμέτρητες στιγμές χαράς και περηφάνιας που μας χάρισε. Κατανοώ την “τρέλα και την αγάπη” που κουβαλάει ο Δημήτρης  (ομοιοπαθής) αλλά με τη γενική εικόνα της χώρας και την τραγική κατάσταση που έφτασαν τον Παναθηναϊκό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λύση εντός των συνόρων. Ο Παναθηναϊκός θέλει επενδυτή τέτοιον που να δώσει όραμα, προοπτική και πολλά – πολλά λεφτά. Αφού όλοι κόπτονται για την αγάπη και το ενδιαφέρον για την ομάδα και χρησιμοποιούν τα social media ΕΛΑΤΕ λοιπόν να δούμε τη λύση. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.”

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν βλέπει... λύση με Γιαννακόπουλο ο Τσάκας που έχει άλλη... πρόταση! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News