Δεν τον χαλάει η Μπρόντμπι...

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι, θορύβησε αρκετούς στο πράσινο στρατόπεδο.

Όχι επειδή τρομάζουν με τους Δανούς ως ομάδα, αλλά επειδή βλέπουν ότι για να έχουν αποκλείσει την Χέρτα, δεν θα είναι και της πλάκας ομάδα.

[ads2]

AdTech AdΌμως, είναι ξεκάθαρο πως αγωνιστικά η Μπρόντμπι ταιριάζει… γάντι στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε στα προκριματικά του καλοκαιριού, αυτό που δεν θέλει κανένας σύλλογος είναι να του τύχει μια ομάδα που θα βασίζεται και θα στηρίζεται στη δύναμη και στην τακτική συνέπεια.

Κοινώς ο Παναθηναϊκός δεν θα ήθελε να έχει απέναντί του έναν αντίπαλο που θα μπορούσε να κλείσει ιδανικά τους χώρους και να βγει στην αντεπίθεση όποτε βρει χώρους. Συγχρόνως δεν θα ήταν καλό να υπάρχει μια ενδεκάδα που θα έχει δυνατούς ποδοσφαιριστές, ψηλά κορμιά και κατά συνέπεια μπόλικη φυσική δύναμη (όπως είχε η ΑΪΚ για παράδειγμα).

Πολύ απλά, η ποιότητα που έχει η Μπρόντμπι είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερη απ’ την προηγούμενη αντίπαλο του «τριφυλλιού». Αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα ανώτερος. Στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού, η Μπρόντμπι τακτικά δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί για να «κλέψει» αποτέλεσμα, δεν έχει ψηλά κορμιά στην ενδεκάδα της πέρα απ’ τους στόπερ οι οποίοι είναι… τα ζώα μου αργά.

Τους περιμένουμε λοιπόν στην Λεωφόρο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News