«Δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα από τον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Τζάχανμπανκς

Ο μάνατζερ του Αλιρέζα Τζάχανμπακς, Αμίρ Χασεμί μίλησε για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός για τον 29χρονο Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ.

Το Sportal.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Αμίρ Χασεμίο οποίος τόνισε πως για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια πρόταση για τον Γιάχανμπακςαπό τον Παναθηναϊκό.

«Εχω ακούσει τις φήμες που κυκλοφορούν για τον Τζάχανμπακς, ωστόσο κανείς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου. Οσο μιλάμε για φήμες, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα για την ώρα…», ανάφερε χαρακτηριστικά παλαίμαχος Ιρανός ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με την Φέγενορντ, μέχρι ον Ιούνιο του 2024. Αποτελεί σταθερά μέλος της Εθνικής ομάδας του Ιράνκαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αγωνίστηκε ως αλλαγή τόσο κόντρα στην Ουαλία, όσο και απέναντι στην Αγγλία. Σε συλλογικό επίπεδο ξεκίνησε την καριέρα του από την Νταμάς Τεχ πριν μεταγραφεί στην Νταμάς Γκιλάν. Από εκεί τον απέκτησε η Ναϊμέγκεν το 2013 και στη συνέχεια τον πήρε η Άλκμααρ.

Το 2018 η Μπράιτον χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον αποκτήσει, καθώς δαπάνησε 18 εκατομμύρια ευρώ πριν ο Αλιρέζα Τζάχανμπακς επιστρέψει στην Ολλανδία για χάρη της Φέγενορντ το καλοκαίρι του 2021. Με το σύλλογο του Ρότερνταμ μετρά 57 συμμετοχές, 10 γκολ και 7 ασίστ.

Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά και απουσίες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κύπρο έριξε το βάρος στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του στην Κύπρο με πρωινή προπόνηση. Οι πράσινοι ανέβασαν την ένταση σήμερα, με το πρόγραμμα να έχει τελειώματα φάσεων και μετά διπλό.

Αρχικά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια η επόμενη άσκηση είχε να κάνει με τελειώματα των φάσεων.

Αμέσως μετά το πρόγραμμα είχε δίτερμα στο μισό μέρος του γηπέδου με τον Γιοβάνοβιτς να χωρίζει τους παίκτες σε δύο ομάδες.

Η πρώτη ομάδα (Πορτοκαλί) αποτελούταν από τους  Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Σάρλια, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ, Συμεωνίδη, Κυριόπουλο, Σαβιέρ και Σπόραρ. Η δεύτερη από την άλλη (Μπλε) από τους  Διούδη, Κώτσιρα, Μάγκνουσον, Σιδερά, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Κρυπαράκο, Βέρμπιτς, Παλάσιος.

Το διπλό ήρθε 1-1, με σκόρερ για τους «Πορτοκαλί» να είναι ο Συμεωνίδης ενώ για τους «Μπλε» ο Βέρμπιτς.

Στο τέλος της προπόνησης οι Σπόραρ και Μπερνάρ δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων έχοντας τρομερές εκτελέσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Ιωαννίδης και δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό με την Πάφο ώστε να προφυλαχθούν.

Όσον αφορά το αυριανό φιλικό, αναμένεται να δούμε δύο πειραματικές ενδεκάδες μία σε κάθε ημίχρονο ενώ θα αγωνιστούν και οι Βέρμπιτς και Παλάσιος οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News