Το χρονικό της πρόσληψης Στράμα!

Πήρε το... μάθημα ο Στραματσόνι;

Τον περασμένο Νοέμβριο, στον Παναθηναϊκό των «ειδικών συνθηκών» που είχαν δημιουργηθεί μετά το τραυματικό «κάζο» του αποκλεισμού απ’ την Καμπάλα και το συνολικό «αναβρασμό» που επικρατούσε εντός κι εκτός της ομάδας, ο πρόεδρος των «πράσινων» (μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Αναστασίου, το οποίο υπέγραψε με… βαριά καρδιά) αποφάσισε να κάνει στην άκρη την προφορική συμφωνία του με τον -σχεδόν «κλεισμένο» και προσωπική του επιλογή- Βέλικο Παούνοβιτς, κι αποδεχόμενος την εισήγηση του Τάκη Φύσσα στράφηκε προς τον Αντρέα Στραματσόνι.

Με την κατάσταση του κλαμπ να είναι στα… όρια, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπογράψουν για 6 μήνες με οψιόν για άλλον ένα χρόνο (με ρήτρα αποδέσμευσης 200.000 ευρώ), θέλοντας πρώτα να «τσεκάρουν» το πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία τους ως το φινάλε της περασμένης σεζόν.

[ads2]

Μετά τη διάρκεια της χρονιάς, ο «Στράμα» άρχισε να «κερδίζει» καθημερινά ολοένα και περισσότερο τον Mr. ΣΚΑΪ, ο οποίος έβλεπε στο πρόσωπο του Ιταλού, τον άνθρωπο που θα «έχτιζε» απ’ την αρχή τον Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό άλλωστε, αποφάσισε να «τελειώσει» στις αρχές Φεβρουαρίου τους Φύσσα-Βόκολο (θέλοντας να πατήσει περισσότερο σε ένα αγγλικό μοντέλο, όπου ο προπονητής είναι μάνατζερ και «άρχων» του ποδοσφαιρικού τμήματος) και  γι’ αυτό έδωσε επίσης το «ΟΚ» να ξεκινήσει απ’ τον περασμένο Ιανουάριο, το πρώτο μέρος της ριζικής μετάλλαξης και του «ξηλώματος» του ρόστερ, που «σημαδεύτηκε» απ’ την Καμπάλα και δεν μπόρεσε να σηκώσει έκτοτε «κεφάλι».

πηγή: contra.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News