Χατζηγιοβάνης: «Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ – Τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα»»

Χατζηγιοβάνης: «Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ - Τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα»»

Για τα όσα έγιναν όλο αυτό τον καιρό με το συμβόλαιό μίλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης…

O Χατζηγιοβάνης μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ποτέ δεν ζήτησε 200.000 ευρώ, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως ένα όνειρό του.

Αναλυτικά όσα είπε

“Έκανα ένα καλό παιχνίδι, βοήθησα την ομάδα, ήμασταν αρκετά καλοί. Εκεί που χρειάστηκε να κάνουμε άμυνα όλοι μαζί κάναμε άμυνα και παράλληλα δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και αξίζαμε τη νίκη. Συνεχίζουμε αγώνα με τον αγώνα να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει”.

Συνέβησαν πολλά αυτή την εβδομάδα, έφυγε ο Νίκος Νταμπίζας, ανανέωσες εσύ σε ένα σήριαλ που έλαβε τέλος μετά από τρεις μήνες. Πως το βίωσες όλο αυτό το διάστημα;

“Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα, αυτοί οι τρεις μήνες. Πιστεύω πως στάθηκα στα πόδια μου έφτασα και εγώ γρήγορα σε αυτή την εβδομάδα να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό, να παραμείνω για άλλα τρία χρόνια και είμαι χαρούμενος για αυτό. Έγινε όντως ένα σήριαλ αλλά εγώ δεν έδινα βάση, άλλωστε πολλά απ’ αυτά που γραφόντουσαν ήταν ψέμματα”.

Ποια ήταν ψέμματα;

“Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά τα χρήματα, ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ, αυτό ειδικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα και μου έστελναν πολλοί μηνύματα για αυτό. Με στεναχώρησε αυτό. Είμαι εδώ, είμαι δυνατός πιστεύω να έδωσα χαρά στους φίλους του Παναθηναϊκού με το γκολ που πέτυχα και τη νίκη που πήραμε”.

Γράφτηκε πως υπήρχαν σκάουτ από ξένες ομάδες για σένα στο γήπεδο, πως το αντιμετωπίζεις εσύ όλο αυτό;

“Το εξωτερικό είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Χτίζω τη βάση μου εδώ και αν με αξιώσει ο Θεός να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό θα κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Βέβαια και αυτή τη στιγμή επίσης πραγματοποιώ ένα όνειρο μου αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό και είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα μείνω άλλα τρία χρόνια”.


Eλέγξτε επίσης

Η κίνηση του Δώνη και η αντίδραση του κόσμου μετά τη λήξη!

Νέα επαφή για να τους κρατήσει!

Ο Τσάβι Ρόκα  θέλει να κλείσει μια σειρά από μετωπα, αφού επέστρεψε στη χώρα μας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.