Χαραλαμπίδης για ρόστερ: «Όλα είναι υπό διαμόρφωση»

Χαραλαμπίδης: «Τους αξίζουν συγχαρητήρια και για την νίκη»

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Φενέρ στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Φενέρ στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο κ.Χαραλαμπίδης επισήμανε πως η αλλαγή προπονητή είναι λογικό να βάλει δύσκολα σε μία ομάδα καθώς ο νέος τεχνικός δεν γνωρίζει ακόμα την ομάδα.

Ακόμα τόνισε πως η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική και ότι όλα είναι υπό διαμόρφωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη:

«Θεωρώ πως είναι μια δύσκολη συνθήκη, αλλαγή προπονητή, πράγματα που αλλάζουν, διαδικασία να διαμορφωθούν νέες συνθήκες. Χρειάζεται προσαρμοστικότητα κι αυτό να γίνει γρήγορα απ’ τα παιδιά επειδή υπάρχουν αγώνες. Η Φενέρ είναι σε καλό μομέντουμ, παίζει εξαιρετικά, δεν ανταποκριθήκαμε στην πίεση που μας άσκησαν, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και δίκαια χάσαμε».

Για την Φενέρ: «Κράτησε κάποιους παίκτες, απομάκρυνε κάποιους άλλους. Κι ο Παναθηναϊκός έκανε μια επιλογή με την αλλαγή προπονητή. Επιφέρει αυτό πράγματα που πρέπει να ενσωματωθούν. Ο κόουτς είναι μόλις μία μέρα στην ομάδα ήταν δύσκολο να διαχειριστεί πράγματα που δεν γνωρίζει. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική. Ήταν πολύ ιδιαίτερο ματς σύμφωνα με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την έλευση νέου προπονητή».

Για το αν χρειάζεται κατανομή ρόλων στην ομάδα: «Είμαστε πολύ νωρίς, έχουμε κάνει δύο μίτινγκ, αντίστοιχα έχουν γίνει και με τη διοίκηση. Όλα είναι υπό διαμόρφωση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News