Χάνει το φιλικό ο Γκριγκόνις, εκτός και ο Παπαγιάννης

Χάνει το φιλικό ο Γκριγκόνις, εκτός και ο Παπαγιάννης

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Καρδίτσα σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (17/9), στο ημίχρονο του οποίου θα έχουμε και την ονοματοδοσία του κλειστού της Πόλης (θα ονομαστεί «Γιάννης Μπουρούσης»).

Εκτός αποστολής για τους Πράσινους θα είναι οι Μάριους Γκριγκόνις και Γιώργος Παπαγιάννης οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Λιθουανός αστέρας, ο οποίος αποτελεί και το πιο ηχηρό καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του  Τριφυλλιού αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (16/9), προκειμένου να έχει τη πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά το διάστρεμμα που υπέστη απέναντι στην Ισπανία, δεν είναι κάτι σοβαρό, με τον Γκριγκόνις να κάνει κάποιες θεραπείες και στην Ελλάδα, ώστε να ενταχθεί στις προπονήσεις από Δευτέρα (19/9), ενόψει και του σπουδαίου τουρνουά, “Παύλος Γιαννακόπουλος”, που θα διοργανώσει το τριφύλλι στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα πάρει κάποιες ημέρες ξεκούρασης και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί και εκείνος στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ντάνστον: «Εξαιρετικοί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και το ΟΑΚΑ»

Ο αθλητής της Anadolu Efes, Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στην κάμερα του paobc.gr για τη συμμετοχή της ομάδας του στο 4ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

«To τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Συμμετείχαμε σε αυτό τις περασμένες χρονιές, υπάρχει λόγος για αυτό, είναι συνήθως η τελευταία μας στάση πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Πάντα προσκαλούνται δυνατές ομάδες, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, εξαιρετικοί οι φίλαθλοι και το γήπεδο, το ΟΑΚΑ. Για εμάς είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια για το 4ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι στη διάθεση του κοινού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News