Challenge Cup: Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά οι πράσινοι!

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η... καθαρή νίκη!

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα (11/01, 21:00) την Όριον στην Ολλανδία για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Challenge Cup, έχοντας φυσικά ως μεγάλο στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ολλανδία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την Όριον για την πρώτη μάχη των δύο ομάδων όσον αφορά την προημιτελική φάση του Challenge Cup. Οι πράσινοι δε θα έχουν εύκολο έργο, όμως ελπίζουν να πάρουν ένα καθαρό σκορ από τους Ολλανδούς και να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους στον επαναληπτικό.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε πως η Όριον φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 11-5 έπειτα από 16 αγωνιστικές, ενώ παράλληλα διαθέτει αρκετούς γνωστούς παίκτες στο ελληνικό κοινό που παρακολουθεί βόλεϊ. Ο λόγος γίνεται για τους Σαμούλι Καϊσλάσαλο και Ρομπ Γιόρνα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα έχει για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του το μεγάλο του μεταγραφικό απόκτημα, Μπρένταν Σάντερ. Ένας παίκτης που δεδομένα ανεβάζει το επίπεδο των πράσινων κι όλοι αναμένουν, ώστε να τον δουν στη δράση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ρικάρντο Ραγκαζίνι από το Σαν Μαρίνο και η Ιταλίδα Σερένα Σαλβάτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News