Κασσελάκης: «Πολύ καλή πιθανότητα ο Ολυμπιακός να κατακτήσει την Ευρωλίγκα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε ισχυρές πιθανότητες στον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Ευρωλίγκα μέσα στο Telekom Center Athens.

Κασσελάκης: «Πολύ καλή πιθανότητα ο Ολυμπιακός να κατακτήσει την Ευρωλίγκα»

Αναλυτικά στο Sportal:

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Λόγω καταγωγής είμαστε με τον ΟΦΗ. Και πέρυσι είμασταν εκεί. Στηρίζουμε την ομάδα, και τον Μάικ, ο οποίος κάνει πραγματικά μια πολύ καλή δουλειά στο να φτιάξει μια σωστή κουλτούρα.

Η κουλτούρα που φτιάχνεις σε μια ομάδα, κάνει τη διαφορά. Οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές για τον ΟΦΗ να κερδίσει. Εύχομαι να κερδίσει ο ΟΦΗ, αλλά… σεβασμός και στον ΠΑΟΚ.», είπε αρχικά.

«Δεν μου αρέσει να αποφεύγω ερωτήσεις. Δεν θα απαντήσω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή πιθανότητα να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportal.gr (@sportal.gr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr