Παναθηναϊκός: Η ατάκα Γιαννακόπουλου για τον Χολμς!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του Instagram πέταξε μια τρομερή ατάκα αναφορικά μ’ έναν στόχο που έχει ακουστεί πως έχει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του σέντερ.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά και ψάχνει έναν παίκτη στη θέση «5» που θα τον ανεβάσει επίπεδο και θ’ αποτελέσει ένα σημαντικό στήριγμα στον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος μέχρι να τραυματιστεί ήταν ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης.
Μπορεί η υπόθεση του Γιόνας Βαλαντσιούνας να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως ο Παναθηναϊκός στρέφεται και σε άλλες λύσεις, προκειμένου να μη χάσει χρόνο και να μπορέσει να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται σε μια θέση όπου η αγορά δεν παρουσιάζει πλούσιες επιλογές.
Ένας από τους στόχους που έχουν ακουστεί, πάλι από το ΝΒΑ, είναι ο Ρισόν Χολμς, για τον οποίο μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκρυβε μια φοβερή ατάκα!
Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ένα story στο Instagram κι ένας ακόλουθός του, έγραψε: «Αν έρθει ο Χολμς θα γίνει ο Ναν των ψηλών, θυμήσου το», με τον Γιαννακόπουλο να του απαντάει: «Εγώ να το θυμηθώ; Εγώ το ξέρω φίλε».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-79: Οι πόντοι των παικτών
- Μπαρτζώκας: Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-79
- «Σκάνδαλο» Ζαμπαλά στο Γ. Καραϊσκάκης: Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Παναιτωλικό (vid)
- 15 μέρες, 5 ματς: Σωζεί τη χρονιά ή έρχεται τεράστιο κάζο για τον Παναθηναϊκό;