Παραπολιτικά: «Ζωηρό ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός»
Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» επαναφέρει στο προσκήνιο σενάρια για πιθανές αλλαγές στη διοικητική ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς γνωστού επιχειρηματία να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου, λίγο πριν από τη σειρά των τελικών.
Όπως αναφέρεται, παρόλο που το κλίμα ήταν πανηγυρικό μετά την κατάκτηση του τίτλου, «παρά τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν κλείσει ουσιαστικά τον κύκλο τους στον σύλλογο», αφήνοντας να εννοηθεί πως ορισμένοι εντός ή πέριξ του οργανισμού βλέπουν την πιθανότητα αλλαγής σκυτάλης.
Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι πριν καν ξεκινήσει η σειρά των τελικών, είχε αρχίσει να ακούγεται έντονα στους κύκλους των φιλάθλων πως «στην περίπτωση που την… έκαναν οι Αγγελόπουλοι, στα ρετιρέ των οπαδικών κύκλων κυκλοφορεί (μεταξύ των άλλων) και το ονοματεπώνυμο ενός πασίγνωστου επιχειρηματία, που εμφανίζεται “ζεστός” να γίνει ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μιλάμε για ένα πρόσωπο που το επώνυμό του παραπέμπει στην Κρήτη και δεν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη».
Μέχρι στιγμής, από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση ή σχόλιο που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Άλλαξε διάταξη - Η 11άδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ
- Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο: Τι ισχύει με Παναθηναϊκό, Cosmote TV και Nova
- Γιαννακόπουλος: Νέα... απάντηση για την Ion Capital (vid)
- Η πρόβλεψη του Μπλαζεβίτσιους για τον νικητή του Game 5 στο Βαλένθια-Παναθηναϊκός
- Το έχουν... σίγουρο στη Βαλένθια - Νέα κίνηση γιορτής για το Game 5