Γιορτή της Μητέρας: Οι ευχές των Ναν και Γκραντ στις συζύγους τους
Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, καθώς είναι η Γιορτή της Μητέρας με τους Κέντρικ Ναν και Τζέριαν Γκραντ να εύχονται στις γυναικές και μητέρες των παιδιών τους μ’ έναν πολύ όμορφο τρόπο.
Ξεχωριστή είναι σημερινή μέρα, καθώς γιορτάζουν όλες οι μητέρες του κόσμου, οι οποίες φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους και προσπαθούν να τα μεγαλώσουν με όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερο τρόπο.
Από εκεί και πέρα οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν και Τζέριαν Γκραντ δεν άφησαν την ημέρα να φύγει χωρίς να την αξιοποιήσουν, καθώς αποφάσισαν μ’ έναν πολύ όμορφο τρόπο να ευχηθούν στις γυναίκες και μητέρες των παιδιών τους «Χρόνια πολλά» ενόψει της σημερινής μέρας.
Δείτε τις εικόνες:

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»